Aanhangwagen huren

Gesloten dubbelas aanhangwagen huren

Type Gesloten dubbelasser
Rijbewijs BE
Volume laadruimte 8,1 m³
Laadvermogen 1.500 kg - Geremd
Binnenafmetingen (LxBxH) 300 x 150 x 180 cm

Bagagewagen huren (gesloten enkelas)

Type Gesloten enkelasser
Rijbewijs B
Volume laadruimte 1,5 m³
Laadvermogen 500 kg - Niet geremd
Binnenafmetingen 182 x 100 x 84 cm

Glastrailer huren

Type Dubbelasser
Laadvermogen 1.370 kg - Geremd
Rijbewijs BE
Afmeting laadvloer 400 x 180 cm
Hoogte laadvloer 70 cm

Kleine koeltrailer huren

Binnenafmetingen 250 x 130 x 180 cm
Volume laadruimte 5,9 m³
Laadvermogen 850 kg - Geremd
Koeling Koeling tot 6°C. Ruimte afgesloten met flexibele flappen.
Rijbewijs BE

Grote koeltrailer huren

Binnenafmetingen 300 x 150 x 180 cm
Laadruimte 8,1 m³
Laadvermogen 1.350 kg - Geremd
Koeling Koeling tot 6°C. Ruimte afgesloten met flexibele flappen.
Rijbewijs BE

Motortrailer huren

Max. aantal motors 2
Type Enkelasser
Laadvermogen 500 kg - Niet geremd
Rijbewijs B
Afmeting laadvloer 225 x 125 x 70 cm

X-steering oplegger huren

Volume laadruimte 87 m³
Binnenafmetingen 1360 x 247 x 260 cm
Hoogte laadvloer 120 cm
Laadvermogen 27.000 kg
Extra Schuifzeiltrailer met openschuivend dak

Aanhangwagen huren zonder zorgen

Beschikt u over een trekhaak en moet u materiaal of tuinafval vervoeren? Of u gaat op vakantie en wilt u graag uw motor meenemen? Dan is een aanhanger huren precies wat u nodig heeft. Bij Vio kunt u een aanhangwagen huren aan de laagste prijs. In ons aanbod vindt u motortrailers, glastrailers en koeltrailers. Om welke reden u ook een aanhangwagen wilt huren, in ons assortiment vindt u vast en zeker wat u nodig heeft.

Het beste van al is dat onze aanhangwagens aan bijzonder scherpe prijzen te huur zijn. Een aanhangwagen huren bij Vio gaat uiteraard gepaard met een uitstekende service en een perfecte staat van de aanhangwagens. De beste keuze om een aanhangwagen te huren, is dus Vio. Vraag maar aan onze vele tevreden klanten.

Ruim aanbod aanhangwagens te huur

Bij VIO BVBA, specialist in de verhuur van aanhangwagens, vindt u:

  • Gesloten aanhangwagens (enkel- en dubbelas): ideaal om klein gerief te vervoeren, of om brandhout op te halen of groot huisvuil naar het containerpark te bengen. Vanaf 30,50 euro per dag.
  • Motortrailer: u gaat op verlof en had graag uw motor meegenomen? Bij verhuurbedrijf VIO huurt u gewoon een trailer die geschikt is om 1 of 2 motoren te vervoeren. Vanaf 30,50 euro per dag.
  • Glastrailer: u hebt nood aan een vervoermiddel voor enkele gyprocplaten, ramen, …? Onze glastrailer is dé oplossing bij uitstek. Vanaf 36 euro per dag.
  • Koeltrailers (klein en groot): hebt u een privé-feest, grote barbecue of een professionele cateringopdracht voor de boeg? Bewaar dan uw drank en etenswaren in onze koelwagens. Vanaf 60 euro per dag.

Ook verhuur van trailer X-Steering

U hebt een trekker en komt een oplegger te kort? Kreeg u net een bijzondere opdracht binnen, waarvoor u niet de juiste oplegger hebt? Geen nood! Bij Vio vindt u een schuifzeiltrailer met een volledig openschuivend dak. Uitgerust met een onderschuivende stalen laadbrug, luchtvering en X-steering. Dit systeem is uitgerust met stuurassen op de voorste en achtste as, wat het rijcomfort met ongekende manoeuvreerbaarheid verbetert. Vanaf 66.50 euro per dag.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over aanhangwagen verhuur? Contacteer ons gerust voor vragen omtrent een of andere aanhangwagen te huur of kom eens langs in één van onze vestigingen. Wij zijn te vinden in Wommelgem, Zwijndrecht en Wilrijk.

Neem vrijblijvend contact op