Huurwagens

Bestelwagen huren
Vrachtwagen huren
Verhuiswagen huren
Minibus huren
Trekker en/of trailer

Uw partner in huurwagens

Bij VIO vindt u de geknipte huurwagens, groot of klein, mét of zonder laadklep.

U kan bij ons terecht voor het huren van

  • Bestelwagens: Zoals de Ford Connect en de Ford Transit. Voor de huur van onze bestelwagens is een rijbewijs B voldoende.
    ** Wintermaanden**  We rusten ook enkele bestelwagens uit met winterbanden, neem voor meer informatie contact op.
  • Vrachtwagens: Zoals de Iveco Cargo en de Iveco Stralis. Voor het huren van een vrachtwagen hebt u een geldig rijbewijs C nodig.
  • Minibussen: Handig als u met een groot gezin op vakantie gaat en comfortabel wil reizen. Of als u eropuit trekt met uw vriendengroep is het huren van een minibus nog zo fijn.
    ** Wintermaanden** Bij ons kan u voertuigen huren uitgerust met winterbanden (€50) en ook voor sneeuwkettingen kan u bij ons terecht (€25).
  • Trekker/trailers: Heeft uw onderneming maar af en toe een trekker nodig? Of staat uw eigen exemplaar met panne langs de weg? Gebruik dan een trekker of trekker met trailer van Vio.
  • Verhuiswagen: Gaat u verhuizen? Dan kan het huren van een verhuiswagen handig zijn. Naast het verhuur van verhuiswagens is het ook mogelijk om beroep te doen op onze verhuisservice.

Op zoek naar een partner voor verhuurwagens? Huur dan snel uw huurwagen bij VIO in één van onze gemakkelijk bereikbare verhuurfilialen (Zwijndrecht, Wilrijk, Wommelgem). Niet zeker welke huurwagen geknipt is voor jou transportklus? Aarzel niet hieronder contact op te nemen, we geven je hierin graag advies!

Neem vrijblijvend contact op