Minibus huren

6 persoons bus

Rijbewijs type B
Aantal personen 5 + 1
Laadvermogen 850 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 155 x 170 x 143 cm
Extra Trekhaak

8 - 9 persoons busje

Rijbewijs type B
Aantal personen 8 + 1
Laadvermogen 1.200 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 97 x 140 x 160 cm
Extra Dubbele airconditioning

Minibus huren: dé oplossing voor plaatsgebrek!

Een uitstapje maken met het hele gezin of met een pak vrienden? Leuk, maar hoe regelt u het vervoer dan? U kan kiezen om met verschillende auto’s te rijden, of u kiest voor de makkelijkste oplossing: een minibus huren. Vio regelt voor u alles wat er bij de verhuur van een minibus komt kijken. Wij hebben een erg ruim aanbod minibusjes te huur.

Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de geknipte minibus te huur. Een minibus van Vio is bovendien in uitstekende staat. Daarbij maken we het u erg gemakkelijk: een minibus huren is bij ons een fluitje van een cent, zodat u geniet van onze uitstekende service. Vio is ongetwijfeld de beste keuze om een minibus te huren.

Verhuur van minibussen aan de beste prijzen!

De prijs om een minibus te huren is bij ons bijzonder scherp. U kan bij ons een busje voor 9/8 personen huren of een 6 persoons bus huren en dit al vanaf 61 euro. Zo vindt u gegarandeerd wat u nodig hebt. Een busje huren is bij Vio eenvoudig en niet duur! Busje te huur? Vio verhuur!

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

Hebt u nog vragen omtrent minibusverhuur? Contacteer ons, of kom eens langs. U kan ons vinden in Zwijndrecht, Wommelgem en Wilrijk. Onze medewerkers helpen u graag verder als u een busje wil huren. Uw transport is onze zorg!

 

Contacteer ons vrijblijvend