Verhuisdozen huren

Tijdens een verhuizing kan alles er druk aan toe gaan. De verhuiswagen staat al voor de deur en bepaalde spullen zijn nog niet goed ingepakt. U vraagt zich af of al uw spullen veilig en wel in uw nieuwe woning zullen komen. Ja hoor, dat kan! U kunt ervoor kiezen verhuisbakken te huren voor een paar euro per dag. Het huren van verhuisdozen heeft niets anders dan voordelen voor u: u kunt hierdoor alles netjes op elkaar stapelen zodat niets stuk zal gaan. Daarnaast kunt u alles netjes in krantenpapier draaien alvorens het in een verhuisbak te leggen, dan bent u helemaal zeker!

Bekijk hier het overzicht van al ons verhuismateriaal met bijhorende tarieven.

 

Verhuisdozen huren tegen de laagste prijs

Vio maakt het u mogelijk om tegen een kleine vergoeding per dag de beste verhuisdozen te huren tegen de allerlaagste prijs. Zo kunt u kiezen tussen boekendozen en linnendozen en nog zoveel meer. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kunt u buiten het huren van verhuisbakken ook kiezen voor een aantal extraatjes, zoals verhuisdekens of een heel dekenpakket. Verhuisdozen bieden extra veiligheid van uw spullen, en verhuisdozen huren bij Vio is goedkoop en u krijgt extra zekerheid over uw spullen

 

Product Extra info Prijs per dag Prijs per week
Verhuisdozen 50x35x25 cm € 0,23 € 0,90
  • Prijzen inclusief BTW.
  • Tarieven geldig vanaf 01/01/2013 – de tarieven kunnen steeds gewijzigd worden.

 

Vraag hier uw reservatie aan

 

Verhuisdozen te huur bij Vio

Om uw verhuizing beter te laten verlopen kan het zeker handig zijn om na te denken over het huren van verhuisboxen. Verhuisbakken te huur aanbieden is een simpel extraatje dat wij u graag aanbieden. Uw verhuizing is immers ongetwijfeld al chaotisch genoeg. Neem vandaag nog contact met ons op!